Jedna od najboljih igara iz 2014. godine punog imena Middle-Earth: Shadow of Mordor prošle je godine dobila Game of the Year verziju koja je obuhvatila originalnu igru i čak 20 DLC-ova. Jest da su bili manji, a neki od njih i samo kozmetički, ali Warner Bros. se potrudio izdati poveliku količinu dodatnog sadržaja za igru. Servis Bundle Stars je narednih tjedan dana odlučio po poprilično jeftinoj cijeni ponuditi igru, pa ako ste je propustili sada vam je prilika.


Shadow of Mordor – odlična igra smještena u Tolkienov svijet

Iako Middle-Earth: Shadow of Mordor prati novog lika po imenu Talion, u njoj ćete naći mnoge reference, poznate lokacije i stvorenja iz fantazijskog svijeta J.R.R. Tolkiena. Naš glavni junak nema baš mnogo sreće budući da mu za vrijeme čuvanja Black Gatea između Sauronovog Mordora i ostatka svijeta ubiju dijete i ženu uz ostatak postrojbe. Naposljeku ostane i on bez svojeg života, ali mu ga misteriozni duh zaposjedne, da impresivne moći i natjera da se zajedno osvete.

Shadow of Mordor imao je jedan od zanimljivijih sustava kojeg je tim Monolith Productions nazvao “Nemesis“. Igra je pratila određene Uruke iz Sauronove vojske koji su služili kao zapovjednici dijelova njegove armije. Na njihova mjesta ste mogli postaviti svoje odabranike ili zaposjesti one koji su već bili na čelu, što bi direktno oslabilo vojsku i vama olakšalo posao.

Ako vam se igra akcijska avantura otvorenog svijeta za zanimljivim moćima, sustavima, odličnom atmosferom i izgledom sa Shadow of Mordorom nećete pogriješiti, a cijena od 6 eura po kojoj se trenutno prodaje veoma je primamljiva. Radi se o PC verziji, pa ako ste zainteresirani odite na Bundle Stars.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *