Želite zaraditi konkretne novce igrajući igre? Pred vama je nova prilika! Zagrebački studio ExordiumGames u sklopu predstavljanje svoje nove igre Zero Reflex nastoji privući publiku jednom od najhrabrijih istupa otkad je game developmenta u Hrvata – prva osoba koja završi cijelu igru osvojit će čitavih 10.000 dolara. Vjerujemo da vas više zanima kako doći do tog novca, pa da se ne brinete, imamo i jasne upute.

Igra-Zero-Reflex-1024x297


Zero Reflex – ako ste na nuli s refleksima, zaobiđite!

U igri ćete se susresti sa svojim nesuđenim alter egom u obliku malog četverokuta koji zna ići po kružnoj putanji u smjeru kazaljke na satu i obrnuto. Cijela premisa igre leži u izbjegavanju smrti, za što će vam trebati više od nula refleksa, a i osjećaja za igru kojeg ćete vrlo brzo steći. Naime, prvih nekoliko razina ne predstavlja neki izazov te služe da bi se novog igrača upoznalo s jednostavnom mehanikom i kontrolama. Moramo pohvaliti maštovito i minimalistički izveden izbornik, kao i glazbenu podlogu koja dodaje na psihodeličnost čitavog iskustva. Napredovanjem kroz razine susretat ćete se sa vrlo različitim preprekama i problemima. Kad se igra osniva na ovako jednostavnoj mehanici, relativno je lako postići raznolikost razina, ali ekipa iz Exordiuma je ovdje zbilja odradila odličan posao. Ne znamo imaju li viška iskustva s opojnim drogama, no zbilja smo ostali impresionirani količinom, nazovimo to tako, čudnosti. Sretat ćete zmije, oko koje vas stalno promatra, vizualne zamke, prelijevanje boja – i kombinacije svega toga. Unutar spektra jednostavnih igara baziranih na brzim refleksima moramo priznati da je Zero Reflex preuzeo štafetu što se tiče dizajna i ispoliranosti te stoji rame uz rame sa popularnim Super Hexagonom.

Igra sadrži 20 razina od kojih svaka traje 30 sekundi, što se na prvu čini malo, ali nije. Jako je puno, čak i previše! Za one koje muče slične frustracije srećom postoje različite težine. Tako postoji Normal, Hard i Nightmare pa si ipak možete smanjiti težinu, osim ako već niste na Normal. Ako jeste, pa… Slobodno si promijenite Steam ime u Zero Reflex.

10 000 dolara za prvog igrača koji završi cijelu igru

Ako ste došli do ovdje, vjerujemo da niste pročitali prvi odlomak. Da ponovimo, u zraku su još uvijek 10 000 dolara koji čekaju prvog igrača koji će uspjeti završiti igru. Mi smo proveli nešto manje od dva dana uz Zero Reflex i svakako vam preporučujemo da ju probate. Igra je vani od 5. studenog i to besplatna za Android, dok ćete za kopiju na ostalim platformama platiti €2.99. Za kraj, pogledajte launch trailer:

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *