Nakon silnih upita o tome “kako dobiti Overwatch beta key” ili uopće zaigrati Overwatch zatvorenu betu donosimo vam sve relevantne informacije po tom pitanju. Overwatch izaziva veliki interes i mnogi igrači željeli su pristup zatvorenoj beti, međutim radi Blizzardove politike priliku zaigrati Overwatch su dobili tek rijetki. No, dok god je Overwatch, zapravo Onlywatch, donosimo vam što možete napraviti kako bi u zadnji čas dobili mogućnost zaigrati ga prije nego uđe u otvorenu betu.


Overwatch beta key

Blizzard je potvrdio da zasad ne postoji Overwatch beta key, sukladno tome nitko ih ne može podijeliti niti vam ih darovati. Ukoliko se nešto takvo pojavi, prvi ćemo vas izvijestiti o tome, a sigurni smo i podijeliti poneki invite. Overwatch beta invite dobivate direktno na svoju mail adresu, gdje odmah dobijete mogućnost skinuti Overwatch preko svog Battle.net klijenta – mail je samo obavijest da ste pristup dobili. Kao što možete vidjeti na slici ispod, bez obzira ne prepurchase i dalje nemam mogućnost igranja igre, ali ako dobijete beta invite moći ćete odmah preuzeti i instalirati igru. Zato svakako kada sjednete za računalo provjerite je li vam omogućeno preuzeti i instalirati igru.


Kako dobiti Overwatch beta invite?

Blizzard već godinama ima mogućnost da se prijavite za beta testiranja njihovih igara ili ekspanzija. Prijavljujete se sa svojim Battle.net računom i isto tako dobivate pozivnice za betu direktno preko Battle.net klijenta. Kada se ulogirate na Battle.net stranici kliknete na svoj profil u gornjem desnom kutu i odaberete Account Settings. Na toj stranici u malom izborniku s desne strane imat ćete opciju Beta Profile Settings u kojoj možete odabrati u kojim beta testiranjima želite sudjelovati. Većina igrača želi samo igrati igru, ali poželjno je dati i developeru povratne informacije u vezi igre dok je u igra beta fazi testiranja čime ćete si povećati šanse za ponovno sudjelovanje u beta testiranju neke druge Blizzardove igre. Ukoliko ovo niste napravili, nećete niti biti pozvani u Overwatch zatvorenu betu, a vjerojatno niti u beta testiranje bilo koje Blizzardove igre.

Sljedeće što možete napraviti je pratiti službene kanale koji objavljuju relevantne i pravovremene informacije o Overwatchu, kao što su, Overwatch Adria službena Facebook stranica zajednice Overwatch igrača s naših prostora. Overwatch Twitter na kojem objavljuju sve informacije vezane za Overwatch pa tako i kada je poslan novi val beta pozivnica, i Overwatch Reddit gdje igrači i svi zainteresirani objavljuj svoja iskustva, naravno i kada je tko dobio beta pozivnicu. Kada ste sve to napravili, jedno što vam preostaje je pričekati. Sretno svima!

Objavio Luka "level" Marušić

eSports enthusiast

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *