Jedan od boljih, ako ne i najbolji razvojni tim koji trenutno postoji u igraćoj industriji, CD Projekt Red, na ovogodišnjem sajmu E3 je predstavio svoj novi projekt koji je razveselio ljubitelje kartaške igre Gwent koja je služila kao razonoda unutar njihovog epskog RPG-a The Witcher 3: Wild Hunt. Naime, najavili su da rade na samostalnoj verziji te igre imena Gwent: The Witcher Card Game uz napomenu da će zatvoreno beta testiranje započeti u rujnu. Nažalost, objavili su kako su morali pomaknuti datum za mjesec dana.


Hoće li samostalni Gwent uspjeti ugroziti Blizzardov Hearthstone?

Nismo sigurni da je CD Projekt išao raditi ovu igru s pokušajem uzimanja dijela kolača Blizzardu, a hoće li im tako nešto uopće uspjeti, vidjet ćemo kako se izlazak bude bližio i koliki će interes igrača biti. Trenutno o igri znamo da će imati iste deckove kao i u samom Witcheru uz izostanak frakcije Nilfgaard u početku te da će imati mod za jednog igrača uz priču, kao i kompetitivni multiplayer mod kojeg će igrači moći igrati preko različitih platformi.

Ono što nam je trenutno bitnije od toga je odgoda samog testiranja, a evo razloga kojeg je tim naveo: “Dragi igrači, na sajmu E3 smo objavili kako ćemo započeti s betom Gwent: The Witcher Card Gamea u rujnu. Nažalost, smatramo da nem treba nešto više vremena prije nego što vam je damo na testiranje. Znamo da prvi dojam možete dobiti samo jednom i želimo biti u potpunosti sigurni da je sve spremno prije nego što počnemo. Pružanje dobre igre nam je mnogo važnije od njenog dostavljanja u određenom roku. To naravno ne znači da ne razumijemo kako odgode mogu biti razočaravajuće i ispričavamo se što ćete morate čekati malo duže. Zatvorena beta će sada započeti 25. listopada.”

Budući da je to CD Projekt Red i da možemo suditi prema njihovim prijašnjim projektima, vjerovat ćemo i bolje da uzmu više vremena kako bi mi dobili bolji proizvod. Više informacija podijelit će na Gamescomu, pa ćemo vam mi tada prenijeti nove detalje koje su objavili. Do tada možete posjetiti službene stranice i registrirati se za sudjelovanje u beti ako ste zainteresirani.

gwent: the witcher card game beta

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *