Što se više bliži izlazak nove igre znanstveno-fantastičnom svijetu poznatom kao Mass Effect, to nam stiže sve više informacija o njoj. Mass Effect: Andromeda izlazi za nešto više od tjedan dana, pa su nam BioWare i EA objavili neke detalje koji su bitni. Jedan od njih je mogućnost preloada i veličina igre na različitim sustavima što je uvijek dobro za igrače.


Oni koji su obavili predbilježbe mogu početi preuzimati Mass Effect: Andromedu

Ako ste jedan od nestrpljivih igrača i već ste kupili igru, velika je vjerojatnost da možete već sada preuzeti igru. PlayStation 4 verzija igre teži 42,9 gigabajta, dok je ona za Xbox One malo lakša i ima 42,19 gigabajta. PC igrači nažalost još uvijek nemaju tu mogućnost, što bi moglo biti problematično Origin Access pretplatnicima koji će moći zaigrati 10 sati nekoliko dana prije nego što igra izađe.

Već kad smo spomenuli Play First Trial verziju igre, ona se odnosi samo na Xbox One i PC verzije igre, a igrači će moći zaigrati dio priče koji će biti ograničen. Nakon što završite s tim dijelom možete uskočiti u multiplayer, pa će vam se sav napredak spremiti kada uskočite u konačnu verziju igre.

Među stvarima koje je BioWare prikazao nalazi se i gameplay u multiplayeru kojeg možete pogledati ispod teksta, dok ćete razne druge videe s prikazima stvaranja likova, prvih nekoliko sati unutar igre i slično pronaći po ostalim većim portalima na internetu ukoliko vas spojleri ne brinu. Mass Effect: Andromeda u Europi izlazi dva dana kasnije nego u Americi, 23. ožujka, i možete birati između PC, Xbox One i PlayStation 4 verzija igre.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *