Kombinacija MOBA žanra i pucačina Paladins, koja ujedno spada u free-to-play vode, već se neko vrijeme nalazi u fazi zatvorenog testiranja. Razvojni tim Hi-Rez Studios koji stoji iza zanimljive MOBA-e Smite odlučio je da je vrijeme testirati igru u malo većim razmjerima, zbog čega njihovu novu igru sada mogu preuzeti svi zainteresirani igrači.


Paladins je igra koju mnogi uspoređuju s Overwatchem

Kao što su mnogi igrači uspoređivali Team Fortress 2 i Overwatch, tako sada mnogi isto rade s Paladinsima i Blizzardovom prvom igrom u FPS žanru. Nakon što pogledate trailer, sigurno ćete vidjeti sličnosti, ali oni koji su igru zaigrali kažu kako se radi o dva dosta različita iskustva. Glavna razlika je da u igri Hi-Reza svoje heroje nadograđujete i mijenjate s raznim kartama koje prikupljate.

“Od početka zatvorene bete krajem prošle godine radili smo na osnovnom gameplayju i cjelokupnom iskustvu za korisnike. Paladins je timska pucačina sa fantastičkim elementima, smislom za humor i visokim stupnjem podešavanja i strategije. Paladins je bio i uvijek će biti free-to-play, a s našim prelaskom u otvorenu betu svi mogu preuzeti igru sa službenih stranica ili sa Steama. Veselimo se nastavku oblikovanja i poboljšanja igre s još većom zajednicom”, rekao je suosnivač Hi-Reza Todd Harris.

Uz novu verziju igre stigle su i neke nove značajke – promijenjeno korisničko sučelje, lobi za mečeve, 17 heroja, treću mapa po imenu Enchanted Forest, robusniji sistem za iteme, mogućnost kombiniranja skinova za sve heroje i novi kompetitivni mod s online ljestvicama.

Ona verzija koja je već zainteresirala igrače nalazi se na Steamu i dolazi s achievementima, a možete i kupiti Founders Pack s kojim ćete osigurati sve trenutno dostupne heroje kao i one buduće uz par dodataka. Ako ste zainteresirani za igru zaputite se na Valveov servis ili službene stranice gdje igru možete preuzeti besplatno i pronaći sve detalje koji vas zanimaju. Paladins je trenutno dostupan samo na računalima, ali će kasnije stići i na PlayStation 4 i Xbox One.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *