Igra Dreadnought koja spada u kategoriju borbenih simulatora, samo s kolosalnim letjelicama koje se međusobno raznose najavljena je prije tri godine. Razvojni tim YAGER Development je pokrenuo zatvoreno beta testiranje krajem travnja 2016. godine, a sada je stigla vijest kako svi zainteresirani igrači na PC-u mogu uskočiti putem otvorenog beta testiranja.


Otvorena beta Dreadnoughta je free-to-play

Objava o početku nove faze u razvoju igre stigla je od izdavača Grey Box i Six Foot te YAGERA. Kažu kako svi PC igrači mogu preuzeti njihovu “akcijsku igru sa svemirskim brodovima temeljenim na različitim klasama” putem službenih stranica uz dodatak kako će ova verzija igre biti free-to-play s mikrotransakcijama. Oni koji žele mogu kupiti specijalizirane Hero Ships, boostere za brže prikupljanje iskustva te kozmetičke dodatke za svoja vozila.

Uz otvorenu betu stiže i nova mapa Ixion, koja je najveća do sada. Smješteno u svemiru 60 tisuća kilometara od Saturnovog najvećeg mjeseca, ovo bojište od igrača traži da manevriraju oko ogromnog prstena koji se nalazi u sredini. Mali prolazi unutar ove strukture omogućuju brodovima da dođu s jednog do drugog kraja, ali igrači moraju paziti na opasnosti koje se nalaze s druge strane. YAGER je također ubacio noćne verzije dvije postojeće mape – Rings of Saturn i Red Sands.

Ako s Dreadnaughtom niste upoznati, postat ćete kapetan ogromnog svemirskog broda koji se nalazi na fronti taktičkih timskih borbi u nekoliko različitih online multiplayer modova. Svaki kapetan mora biti dobro upoznat s brodom kojim upravlja i surađivati s drugim igračima kako bi zajedno pronašli rupe u obrani protivnika. Razvojni tim je do sada ubacio više od 50 različitih brodova i smjestio ih u pet klasa te omogućio podešavanje oružja, modula i izgleda kako bi svaki igrač pronašao ono što mu odgovara.

Tijekom otvorene bete YAGER će nastaviti s ubacivanjem novog sadržaja ovisno o povratnim informacijama igrača, a osim na PC-u, PlayStation 4 igrači mogu se prijaviti za sudjelovanje u zatvorenoj beti i čekati pozivnicu ako žele sudjelovati u testiranju. Dreadnought bi trebao izaći u konačnoj verziji do kraja godine, a sve što vas zanima o igri možete pronaći na službenim stranicama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *