Svi zainteresirani igrači, a i oni koji to nisu, od jučer mogu sudjelovati u otvorenom beta testiranju najnovije igre u popularnom multiplayer FPS serijalu Battlefield. EA i DICE su odlučili istovremeno testirati sve tri platforme, pa tako možete igrati na računalima, Xboxu One i PlayStationu 4.


Otvoreno beta testiranje Battlefielda 1 traje deset dana

Sve one koji su zainteresirani za isprobavanje Battlefielda 1 DICE upućuje na stranicu sa savjetima gdje mogu pronaći sve što mogu očekivati od igre u ovom stanju. Igrači se bore na virtualnom bojištu mape Sinai Desert, a mogu birati između dva moda – Rush i Conquest.

Rush je mod za 24 igrača u kojem jedni brane, a drugi napadaju “Telegraph Postove”, dok je Conquest namijenjen za 64 igrača u kojoj se moraju boriti za predodređene strateške točke na mapi.

Ako je PC vaša odabrana platforma, sve što morate napraviti je korisnički račun na Originu i otići na ovu poveznicu gdje možete preuzeti betu. Vlasnici PlayStationa 4 će nešto više informacija pronaći ovdje, dok je Microsoft detalje objavio u svojoj trgovini.

Beta testiranje ukupno traje 10 dana, a zasad je datum završetka određen za 8. rujna. Postoji mogućnost da EA produži testiranje, ali za svaki slučaj što prije preuzmite igru ako želite vidjeti o čemu se radi. Puna verzija Battlefielda 1 izlazi 21. listopada za PC, Xbox One i PlayStation 4, a predbilježbe su otvorene već sada po poprilično paprenim cijenama ako želite Season Pass uz osnovnu igru.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *