Kao što su mnogi očekivali, Blizzard je u mjesecu horora za svoju pucačinu Overwatch pripremio poseban događaj kojeg su nazvali Halloween Terror. Ovo je nakon Summer Gamesa drugi veliki event, a razvojni tim se jako potrudio da igračima pripremi nešto posebno. Osim standardnih skinova i kozmetičkih dodataka u stilu Noći vještica u igru je ubačen novi mod, a uz to je korisničko sučelje uljepšano i balansirani su neki heroji.


Blizzard se za ovu nadogradnju Overwatcha posebno potrudio

Kao i u Summer Gamesima, Halloween Terror u igru ubacuje tematske skinove i sprejeve koje je moguće prikupiti samo za vrijeme trajanja ovog događaja. Kozmetički dodaci nalaze se u loot boxevima koje su pretvorene u svjetleće bundeve. Kao i do sada, loot box dobivate kada dignete svoj level ili ih možete kupiti za novac u Blizzardovoj trgovini. Ono što je Blizzard popravio u odnosu na prvi put je da sada možete kupiti ove dodatke s novčićima koje dobivate unutar igre. Koštaju triput više nego standardne stvari, ali lijepo je imati tu opciju. Razvojni tim je izradio preko 100 kozmetičkih dodataka, a svi izgledaju veoma impresivno.

Druga stvar koju je ovaj event donio jest prvi PvE mod – Junkstein’s Revenge. U njemu vi i još tri igrača s herojima Ana, Hanzo, McCree i Soldier: 76 morate poraziti horde nadolazećih robota zločestog Dr. Junksteina i spriječiti ih u razbijanju vrata na promijenjenoj mapi Eichenwaldea. Možete birati između tri težine – easy, medium i hard – a uspješnim odrađivanjem zadatka dobivate achievemente i sprejeve.

Posljednja stvar jesu promjene koje je donijela sama zakrpa. Redizajn je dobio ekran na kojem gledate statistike svoje karijere u Overwatchu, implementirana je mogućnost gledanja ljestvica top 500 igrača u sve tri regije uz mogućnost uspoređivanja vašeg kompetitivnog ranka s prijateljima, a ono što će razveseliti igrače s problematičnim internetskim vezama je da ako ispadnu za vrijeme kompetitivnog meča mogu se pokušati vratiti za vrijeme njegovog trajanja. Od heroja promjene su doživjeli Ana, Junkrat i Widowmaker. Omiljenoj baki je ultimativni napad sada 20 posto skuplji, a radius granate je povećan sa tri na četiri metra. Ubojita snajperistica sada može mrvicu brže zumirati sa snajperom, a Junkratov ultimativni napad se aktivira brže.

Sve u svemu odlična nadogradnja koja je oduševila sve ljubitelje Overwatcha. Halloween Terror traje do 1. studenoga, pa imate mnogo vremena za skupljanje skinova i bez dodatnog trošenja novaca. Ispod teksta možete vidjeti trailer kojeg je Blizzard pripremio, a ako želite detaljno proučiti promjene koje je sama zakrpa donijela zaputite se ovdje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *