Već smo pisali o navedenoj video igri te se nadamo da je istu većina vas i zaigrala ili makar popratila putem Youtube ili Twitch.tv usluga. Tvrtka Ubisoft najavila je da će nadolazeća zakrpa 1.2 za Tom Clancy’s The Division, pod nazivom “Conflict”, izaći 24. Svibnja. Sadržavati će jedan novi Incursion, poveći broj opreme koju u završnici igre možete pronaći i njome opremati vašeg lika, potpuno novi Dark Zone odjeljak te mogućnost pljačkanja tuđih ekstrakcija na cijelom Dark Zone području.


Novi Incursion pod imenom “Clear Sky”

“Igrači će moći prekinuti ekstrakciju tako da prerežu uže kojim helikopter iste podiže u kokpit, čime će sav teret pasti natrag na pod. Od sada ćete trebati braniti svoju sakupljenu opremu kako biste osigurali njeno izvlačenje od pohlepnosti drugih u blizini.”, poručio je direktor Petter Mannerfelt putem Ubisoft blog portala. Krađa tuđe opreme označit će vas već poznatim Rogue statusom što je minus, dok je činjenica da ćete još više moći iznervirati pojedine igrače veliki plus nadolazeće zakrpe! Novi Incursion, pod imenom “Clear Sky”, odvija se na području kontroliranom od strane Rikers frakcije. Na teritorij pala je letjelica koju su kontrolirali članovi Last Man Battaliona. Vaš zadatak je da zajedno sa svojim timom vratite izgubljenu opskrbu koja se nalazi unutar nje. Rješavanje ovog izazova na Hard težini nagraditi će vas predmetima visoke vrijednosti, odnosno levela u rangu od 204 do 214.


Zakrpa će također predstaviti Search and Destroy misije dostupne kroz sigurne kuće koje se nalaze razbacane po mapi. Kroz takve misije tražiti ćete takozvane mete visoke važnosti: “Mete visoke važnosti opasni su zapovjednici određenih frakcija.”, kazao je Mannerfelt. “Na raspolaganju biti će vam dnevne i tjedne misije kroz koje ćete moći loviti i zaustavljati zadane mete. Za to će vam trebati dobro opremljen tim suigrača.”

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *