Novo poglavlje u BioWareovom znanstveno-fantastičnom svijetu imena Mass Effect: Andromeda trebali smo zaigrati ove godine, no razvojni tim i izdavač EA su odlučili pomaknuti datum izlaska na “početak 2017. godine”. Točan datum nisu specificirali i naglasili su kako će više informacija objaviti za N7 Day – godišnju proslavu svega što ima veze s Mass Effectom. Ipak, izgleda da ih je Amazon preduhitrio s objavljivanjem datuma izlaska.


Mass Effect: Andromeda navodno izlazi krajem ožujka 2017.

Amazon je jedan od najčešćih izvora preuranjenog objavljivanja informacija, pa ne čudi da upravo s njihovih stranica stiže ova obavijest. U njihovoj digitalnoj trgovini pojavila se knjiga “The Art of Mass Effect: Andromeda” uz koju stoji datum izlaska 21. ožujka 2017. i rečenica “izlazi zajedno s igrom”. EA se naravno nije još oglasio, a budući da je N7 Day tek za mjesec dana moguće je da će morati.

Mass Effect: Andromeda je četvrta igra u tom popularnom RPG, a BioWare se odlučio odmaknuti od originalne trilogije. Andromeda se nalazi u istom svijetu, ali nema veze sa Shepardom već se bavi novim likovima, pričom i posadom. Posljednji prikaz vidjeli smo prošlog mjeseca za vrijeme predstavljanja PlayStation 4 Pro konzole za koju je razvojni tim pripremio 4K video koji je izgledao veoma impresivno.

Spomenuti N7 Day održava se 7. studenog, pa se veselimo detaljima koje će tvorci ovog impresivnog svijeta s nama podijeliti. Mass Effect: Andromeda je u izradi za PC, Xbox One, PlayStation 4 i PlayStation 4 Pro, a nadamo se da je datum na Amazonu točan te da neće biti više potrebe za odgodama.

mass effect: andromeda datum izlaska

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *