Microsoft već nekoliko generacija dominira s datumima izlazaka svojih konzola, gdje smo već u nekoliko navrata na policama trgovina vidjeli novi Xbox, dok se Sony još uvijek pripremao u pozadini. Ista situacija se ponavlja i ove godine, maleni Xbox One S na tržište dolazi već sljedeći mjesec, a PS4 VR, kao i Neo, još uvijek čekaju službeni datum i cijenu… Što se dogodilo?


Xbox One S dolazi početkom kolovoza, cijene kreću od 299€

S obzirom na dosadašnje cijene Microsoftovih konzola, očekivali smo da će nadograđena verzija imati više-manje sličnu cijenu kao i trenutne verzije, gdje nas je cijena od 299€, za sada, ostavila ravnodušnima. Za fanove multimedije, za svega 100€ više, je dostupna i 2 TB verzija konzole. Sve spomenute verzije službeno izlaze 02.08., gdje se iskreno nadamo da će M$ pratit politiku Applea i, uz nove proizvode, pojeftiniti one starije. Za sada još uvijek nema najavljenih bundlea s nekim od blockbustera, ali smo uvjereni kako je samo pitanje vremena.

Xbox One S cijena

PS4 VR, kao i Neo još uvijek u pripremi, očekuje se tek na jesen?

Iako se prije koji dan dogodila nezgodna situcija sa španjolskim ogrankom Amazona i modelom PS4 Neo, gdje se neslužbeno pojavio datum izlaska s početkom jeseni uz cijenu od kojih 399€, na kraju se ispostavilo da se radilo o pogrešci. Sony se još uvijek čeka na službenu objavu, a prednost koju ostavljaju Microsoftu im defnitivno neće ić u korist. S naše strane vidimo sličnu postavu kakvu ima Microsoft, uz nešto višu cijenu, gdje bismo pretpostavili da će osnovni uređaj koštati oko 449€, a datum izlaska vidimo tek tamo nakon jeseni, kada sve službene ekskluzive krenu s kampanjama za kraj godine. S naše strane se za sada držimo Microsofta…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *