Hugh Jackman se do te mjere ugnijezdio u ulogu Wolverinea da čak i dugogodišnji fanovi stripova ne mogu zamisliti nekog drugog kao poznatog mutanta. A zašto i ne bi? Najnoviji Logan film je Jackmanov deveti u dugoj franšizi koja je općenito ogromni financijski uspjeh.


Jackman zasad ostaje Wolverine, fokus je na novim likovima

Kao što ste već vjerojatno pročitali, Wolverine filmski serijal se neće nastaviti u trenutnom izdanju te je Logan bio svojevrsni zadnji film u franšizi. Ipak, znamo da moderni Hollywood voli rebootove, posebno one koji imaju veze s unosnim filmovima, a rijetko je koji Marvel film poharao kina poput čak i lošije primljenih Wolverine nastavaka.

Unatoč tome, producent X-Men filmova Hutch Parker koji je također producirao Logan nije u žurbi oko nalaska sljedećeg Wolverinea. Parker smatra kako je Jackmanov portret lika ultimativan, te ne može smisliti nekog boljeg za ulogu. Nadalje, producent bi se rađe usredotočio na pomoćne likove iz dosadašnjih Wolverine filmova, no nije otkrio o kojim se likovima zasad radi.

Marvel je definitivno pokazao otvorenost prema filmovima o manje poznatim likovima, pa se producentov navod treba shvatiti ozbiljno. Čak ni među čitačima stripova, Ant-Man nije bio pretežito popularan lik, dok šira publika teško da je ikad čula za njega, pa je Marvel opet napravio ogroman film o njemu te već planira nastavak.

I dok zasigurno ne fali raznobojnih likova koji bi mogli proširiti Wolverine serijal, postavlja se pitanje koliko dugo Marvel može izdržati bez novog Wolverinea, posebno jer su sljedeći X-Men film i povezani New Mutants već u razvoju.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *