Još na Gamescomu 2015. Blizzard je najavio novu ekspanziju za World of Warcraft: Legion, a sada je ostalo nešto više od mjesec dana do njenog izlaska. Upravo je ovaj tjedan sjeo pre-expansion patch na live servere, koji je donio mnoge promjene. Oni koji su lupili pre-order dobit će early access demon hunter klasi, a s obzirom da još čekamo novosti vezane uz druge dodatke, za sada vam donosimo kratki pregled novog WoW: Legiona!


WoW Legion: Azerothu ponovo prijeti opasnost od Legiona

Nova WoW ekspanzija donosi mnoge promjene za sve klase: ponajviše nove talente, nove spellove i artifact weapons koji mijenjaju klasična oružja. Blizzard se odlučio na klasičnu formulu od 10 novih levela, koje ćemo zarađivati na novom kontinentu po imenu Broken Isles. Na veliko oduševljenje igrača, u ovoj ekspanziji dobivamo i novu klasu po imenu Demon Hunter.

U ovoj ekspanziji vraćamo se u današnji Azeroth, gdje će se heroji Horde i Alijanse još jednom boriti protiv Legiona. Gul’dan oslobađa Illidana iz Vault of the Wardens, a Azerothu prijeti najveća invazija Legiona u posljednjih 12 tisuća godina. Ono što nas čeka je potraga za Pillars of Creation u novoj zoni Broken Isles, kako bi ponovo zatvorili ranu kroz koju Legion dolazi na naš svijet.

Od važnijih protagonista, poznato je da se Illidan vraća, da Jaina više ne vodi Kirin Tor, te je Khadgar preuzeo to mjesto.

WoW: Legion: Demon Hunter klasa rezervirana za Night Elves i Blood Elves

Samo Night Elves i Blood Elves imaju opciju Demon Huntera, te će započeti na višem levelu od drugih klasa, i to čak na levelu 98, gdje će nakon što odrade sve u svojoj starting zoni biti level 100. Ono što je specifično za njih je da umjesto tri specifikacije klase, što je standard za (skoro) sve, imaju samo dvije. Vjerujemo da će biti i previše Demon Huntera kada ekspanzije bude live, s obzirom na njihovu priču, izgled, te pomalo overpowered sposobnosti poput duplih skokova i spectral sighta, koji im omogućuje da neprijatelje vide kroz zidove.

WoW: Legion dolazi 30. kolovoza 2016 na live servere, te je expanzija već dostupna za presale na Blizzardovoj stranici po cijeni od €44.99 za klasičnu, te €59.99 za Digital Deluxe Edition.

Ekspanzija je već dostupna i na G2A.com po cijeni od €31.99 za WoW: Legion preorder, te 38.99€ za WoW: Legion prepurchase.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *