Izdavači su u zadnjih par godina odlučili svoje igre na tržište plasirati u Game of the Year verzijama, iako njihova igra nije nužno zaslužila tu titulu. U današnje vrijeme to uglavnom znači da kupujete originalnu igru i sav dodatan sadržaj koji je za nju izašao. Jedna koja definitivno zaslužuje to izdanje je epski RPG The Witcher 3: Wild Hunt, a poljski studio CD Projekt Red je potvrdio kako ćemo ga se moći dočepati uskoro.


The Witcher 3: Wild Hunt GOTY – sav sadržaj u jednom paketu

Prva vijest o postojanju ove verzije igre pojavila se na portalu Eurogamer koji je zapazio kako je njemački odbor za klasifikaciju USK odredio kategoriju za The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition za PC, Xbox One i PlayStation 4 te su zatim od provjerenog izvora dobili datum njenog izlaska koji glasi 26. kolovoz.

witcher 3 goty 1

Nakon toga im se javio režiser igre, Konrad Tomaszkiewicz, koji je rekao sljedeće:”The Witcher 3: Wild Hunt je bio ogroman pothvat za cijeli studio, a cijeli tim i ja smo bili ugodno iznenađeni dobrom prihvaćenošću Geraltovih avantura. Od izlaska igre izdali smo dvije ekspanzije, Hearts of Stone i Blood and Wine, koje su dodale brojne nove avanture već snažnoj postavi.

Sa svim besplatnim DLC-ovima i nadogradnjama koje je igra do sada dobila, uključujući značajne promjene korisničkog sučelja i mehanika, mnogi su nas igrači pitali radimo li na nekakvoj Game of the Year verziji. Sretan sam što to mogu potvrditi. Objavit ćemo više detalja, zajedno s datumom izlaska u budućnosti. U međuvremenu bih se htio zahvaliti svakom fanu igre za njihovu podršku – zbilja ste nevjerojatni!”.

Budući da CD Projekt nije dao služenu potvrdu za datum možda zainteresirani igrači neće moći doći do ove verzije krajem kolovoza, ali ne vidimo razlog za neke duže odgode. Ako vam se ne čeka do tada, možete pronaći igru na GoG-u, Steamu i Humbleu za kupovinu ili baciti oko na službene stranice ako se najprije želite informirati.

the witcher 3 goty datum izlaska

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *