Igru koju smo spomenuli pod deset najzanimljivijih na ovogodišnjem sajmu E3, We Happy Few, sada mogu zaigrati svi zainteresirani PC igrači koji imaju korisnički račun na Steamu ili GOG-u, kao i oni koji igraju na Xboxu One koji su dobili pozivnicu za Xbox Game Preview. Razvojni tim Compulsion Games je iz nekog razloga odlučio izdati svoju igru u nedovršenom stanju, ali će tako moći jednostavnije komunicirati s igračima i dobiti njihove povratne informacije o dijelovima koje treba doraditi ili promijeniti.


Najgore Orvelovske noćne more nalaze se u We Happy Few

We Happy Few je smješten u alternativnu Veliku Britaniju 1960. godina, odnosno malo preciznije grad Wellington Wells u kojem žive blago poremećeni ljudi koji cijelo vrijeme konzumiraju drogu Joy kako bi funkcionirali normalno. Vi ćete se naći u ulozi osobe kojoj je dozlogrdio takav život i koja je počela odbijati koristiti te magične tablete. Vaši sugrađani neće biti najsretniji zbog vaše odluke, pa ćete se zato morati skrivati i pretvarati da ste isti kao i oni. Ako vam to ne uspije, ostajete bez glave i krećete ispočetka.

Svi oni koji su zainteresirani za Early Access verziju moći će isprobati glavne mehanike igre koje su sljedeće: društveni konformizam i sumnja, konzumacija droge Joy, sustav craftanja, borbe i preživljavanja. Ova verzija igre nema implementiranu priču, ali razvojni tim obećava kako će tijekom Early Accessa proširiti grad i dodati nove mogućnosti.

Ako ste zainteresirani za igru možete je pronaći na Steamu, GOG-u ili u Xbox trgovini. Prema prvim dojmovima igrača na Steamu radi se o zabavnoj igri, a ako se želite dodatno informirati prije kupovine možete pogledati gameplay video ispod teksta ili baciti oko na službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *