Šest je godina star, a osam mjeseci je prošlo otkada je Warwick, jedan od najjednostavnijih championa u igri, dodan u Riotov Champion Update Schedule. Rework se uglavnom radi kako bi se ”zastarjeli” championi, čiji gameplay koncepti i vizualni identitet više ”ne odgovaraju” trenutnom stanju igre, podigli na višu razinu. I oni  u pravilu budu  pravi uspjeh – primjerice Gangplank, Poppy ili Taric su od beskorisnih kanti za napucavanje postali interesantni i jaki championi.


Warwickov identitet je ostao isti, ali s bezbroj puta boljim gameplayom

Prošlog tjedna je objavljena kratka priča imena Engineering the Nighmare iz koje saznajemo da je, što se tiče League of Legends lorea, Warwicka ”reworkao” kolega champion Singed – The Mad Scientist. No, vratimo se na rework. Problem u balansiranju championa poput Warwicka u srži je jednostavan – ako je jedan od abilityja prejak, ostatak abilityja moraju biti slabiji. Igrajući Warwicka osjećaj je bio vrlo binaran i svodio se na jednu stvar – je li Ult dostupan ili je na cooldownu? Warwick bez Ultija je gotovo uvijek bio zanemariv i lako rješiv champion.

Riot je jučer izbacio brutalan champion teaser video, koji je ujedno najkvalitetniji promo video od davne 2013. godine i teasera za Jinx. Video je do sada pogledalo preko tri milijuna ljudi i sa svih strana im stižu samo pohvale. Ability Preview, gameplay i druge detalje provjerite klikom na link.

 

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *