Ove nedjelje je jedan američki distributer igara slučajno objavio slike na kojima je bila prikazana nova Middle-Earth igra. Kada se takve stvari dogode, obično se nakon nekog vremena javi izdavač sa službenom najavom, pa se to i ovog puta dogodilo. Dan nakon gafa veliki izdavač Warner Bros. izdao je trailer i nešto informacija za Middle-Earth: Shadow of War.


Middle-Earth: Shadow of War izlazi krajem kolovoza

Prva igra u ovom akcijskom serijalu s elementima RPG-a bila je veliki hit kada je izašla prije dvije godine, a ono što ju je izdvajalo od ostatka naslova ovog tipa je sustav borbe kojeg je razvojni tim Monolith Productions nazvao Nemesis. Zamislili su ga tako da proceduralno generirani neprijatelji imaju svoje priče i sjećaju se svakog susreta s Talionom. Popularnosti je pomogla i radnja u Tolkienovom svijetu, no i sama igra je bila zabavna.

Nije neobično da nakon tolikog uspjeha stiže nastavak koji će naravno poboljšati sustave čiji su temelji postavljeni u originalu i ispričati novu priču u kojoj ćemo opet pokušati zaustaviti zločestog Saurona i njegovu hordu neprijatelja. “Nakon izuzetne prihvaćenosti Middle-Earth: Shadow of Mordora, jako smo proširili sve aspekte igre uključujući svijet, priču, RPG sustave, osnovni gameplay i naravno jedinstvene priče za igrače kroz Nemesis System”, rekao je potpredsjednik Monolitha Michael de Plater.

Middle-Earth: Shadow of War je u izradi za PC, ali samo za Windowse 10, PlayStation 4 i Xbox One. Datum izlaska koji je određen glasi 22. kolovoza za sve tri platforme, a već je sada moguće obaviti predbilježbe. Igra se prodaje u tri verzije – standardna, Silver i Gold – i ovisno o tome koja vas platforma zanima, možete je kupiti na Steamu, u PSN ili Microsoft trgovini. Ispod teksta se nalazi najavni trailer, a zasad još gole službene stranice možete zabilježiti ako želite pratiti razvoj događaja.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *