Kooperativna multiplayer pucačina smještena u Warhammer Fantasy svijetu punog imena Warhammer: End Times – Vermintide počela je s najezdom na računalima krajem listopada prošle godine i pokupila simpatije od kritičara i igrača. Radi se o igri koja ima isključivo multiplayer mod i neodoljivo podsjeća na Valveov serijal Left 4 Dead, a uskoro će cijelo to iskustvo moći doživjeti i vlasnici Xboxa One i PlayStationa 4, objavio je razvojni tim FatShark.


Vermintide – igra za zajedničko tamanjenje horde štetočina

Radnja Vermintidea se odvija u gradu Ubersreik i njegovoj okolici, a zadesio ga je problem zvan Skaven. Malo egzotičnije ime za štakore koje ćete morati istrijebiti upravljanjem jednim od petero dostupnih heroja. Svaki heroj ima svoje vještine, opremu i osobnost, a za uspješno preživljavanje morat ćete surađivati s ostatkom tima.

Ova igra se na PC-u prodala u više od 500 tisuća primjeraka, pa nije neobično da ju je razvojni tim odlučio dovesti na konzole. Uz osnovnu igru, vlasnici aktualne generacije konzola dobit će mod Last Stand u kojoj se igrači bore protiv valova Skavena dok ih tijela ne izdaju te dvije mape. Osim toga su tu Sigmar’s Blessing i Drachenfels DLC-ovi koji proširuju igru za dodatne tri mape.

Warhammer: End Times – Vermintide izlazi za Xbox One i PlayStation 4 10. listopada, a kako će to izgledati možete vidjeti ispod teksta. Ako vas zanima PC verzija, bacite oko na Steam, dok se za više informacija o ovom svijetu možete zaputiti na službene stranice.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *