Fallout 4 izašao je početkom studenog 2015. godine, a od tada je Bethesda izdala i sve ekspanzije i DLC-ove kojima je mislila proširiti igru. Iako je ovaj post-apokaliptični RPG dobio odlične ocjene od kritičara, igrači su mu bili manje naklonjeni zbog tehničkih problema i ne pretjerano uzbudljive priče. Sigurni smo da ima onih koji su igru htjeli sami isprobati i donijeti odluku o kupovini, a to će ovog vikenda moći napraviti.


Besplatno isprobavanje započinje sutra

Na svojim je službenim stranicama ovaj izdavač u kratkim crtama objavio što mogu očekivati oni koji će po prvi puta uskočiti u razrušeni Boston i njegovu okolinu. Fallout 4 će ovog vikenda besplatno moći isprobati vlasnici Microsoftove Xbox One konzole i oni koji se igraju na računalima putem Valveovog servisa za digitalnu prodaju igara, Steama.

Na Steamu je ponuda standardna – sutra od 19 sati po lokalnome vremenu moći ćete preuzeti igru i igrati koliko god sati želite do 28. svibnja u 19 sati. Za Xbox One promociju morate plaćati Xbox Live Gold pretplatu, a igru ćete moći preuzeti sutra od 9 sati po lokalnome vremenu i igrati do 29. svibnja do istog sata.

Uz ovakvu promociju naravno idu i popusti za kupovinu igre ako zaključite da vam se sviđa, pa će se tako osnovna igra i DLC prodavati po 67 posto nižoj cijeni. Iako vlasnici PlayStationa 4 neće imati pristup igranju ovog vikenda, imat će mogućnost kupovinu igre po nižim cijenama kao i na ostalim platformama putem PSN trgovine.

Bethesda je uz ove informacije objavila i kratak trailer kojeg možete pogledati ispod teksta, a sve druge informacije možete proučiti na službenim stranicama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *