Iduća, 2018. godina uz Black Panther i Avengers: Infinity War, donosi nam još jednu Marvel superhero poslasticu: Ant-Man and  the Wasp. Kao nastavak Ant-Mana iz 2015. godine koji je imao prilično dobre kritike, nastavak već sada ima jednako prihvatljiva očekivanja, tako da se čini kako se redatelj Peyton Reed odlično snalazi u kostimiranom supersvijetu, ali u insekt izdanju. Kako smo se u prvom dijelu upoznali s Scottom Langom, Hope van Dyne i Hankom Pymom, tako nam i nastavak donosi nova lica poput Janet van Dyne, Ghost, Sonny Burch, Goliath i Jimmy Woo, a potvrđeni su i glumci koji će ih utjeloviti.


Selina Kyle ovoga puta u Ant-Man i Wasp postavi

Možda najveće iznenađenje je povratak Michelle Pffeifer u superhero franšizu nakon svog ikoničnog nastupa kao Catwoman u Batman Returns Tima Burtona iz 1992. godine. Ovog puta Pffeifer ćemo vidjeti kao Janet van Dyne što ujedno označava i povratak originalne Wasp koja je u prvom dijelu viđena kako nestaje u Quantum Realmu. Želja je ostvarena i Evangeline Lilly koju gledamo u ulozi Hope van Dyne, jer je još 2015. izjavila kako bi kao svoju filmsku majku željela vidjeti upravo Pffeifer. Ostali Ant-Man and the  Wasp glumci su Laurence Fishburne u ulozi Bill Foster, odnosno Goliath koji se nedavno pojavio i kao Perry White u DC Extended Universeu, Hannah John-Kamen bit će Ghost, Walton Goggins utjelovit će Sonny Burch i Randall Park pokazat će nam najbolje od agenta Jimmy Wooa. Glumačka postava najavljena je ovog vikenda na San Diego Comic-conu i dodatno povisila očekivanja gledatelja u uspjeh ovog nastavka.

Dolazak Billa Fostera donosi i pitanje njegove povezanosti s Hankom Pymom i ostalima u filmu, ali nagađa se kako će se njihovo poznanstvo bazirati s radom u S. H. I. E. L. D.-u. Jedna od novosti je Ghost u ženskom izdanju i sa sličnim sposobnostima kao i muška strip verzija. Kao glavni antagonist se pretpostavlja da će biti Sonny Burch s obzirom na nestanak Yellowjacketa u prvome dijelu.

Ant-Man and the Wasp izlazi 6. srpnja 2018. godine i nesumnjivo će biti u rangu s uspjehom prvog dijela. Iako je Paula Rudda bilo nemoguće zamisliti kao superjunaka, njegova prilagodba je bilo gotovo na razini Ben Afflecka u ulozi Batmana. Objavljena glumačka postava samo dodatno poboljšava stvar, tako da se nadamo da ni radnja filma neće previše zaostajati. Datum izlaska je još daleko, ali vjerujemo kako će Marvel biti marljiv kao mrav te nas do tada počastiti kojim trailerom ili barem još nekom sočnom informacijom.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *