Nova igra smještena u Tom Clancyjevom svijetu Ghost Recona imena Wildlands u prodaji je nešto više od dva mjeseca. Kritičari su bili poprilično zadovoljni, a kao što je običaj s današnjim velikim igrama, osim osnovnog iskustva u sklopu Season Passa izlaze ekspanzije. Ubisoft je objavio kako je uskoro na redu druga koja će se pozabaviti novim dijelom igre.


Fallen Ghosts ekspanzija izlazi krajem mjeseca

Oni koji su kupili Season Pass moći će uskočiti u ekspanziju Fallen Ghosts 30. svibnja, stoji u službenoj objavi. To se naravno odnosi na sve tri platforme za koju je Wildlands izašao – PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Razvojni tim kaže kako je radnja nove ekspanzije direktno povezana s glavnom pričom i odvija se nakon pada narko kartela Santa Blanca. Vojne snage Unidada imaju problema s održavanjem stabilnosti u zemlji, što znači da je vrijeme za građanski rat. Svi koji žele sudjelovati u dovođenju fiktivne Bolivije u red mogu se pridružiti, a to znači da će razni plaćenici, bivši članovi kartela i kriminalci pokušati doći do infrastrukture koju je Santa Blanca imala.

To je lijepa prilika da se svi oni ujedine, nazovu svoju novu frakciju Los Extranjeros i odluče da će njihova misija biti uklanjanje svih preostalih američkih agenata. Ovdje vi i postrojba Ghost opet stupate na snagu i posljednja misija im je spasiti preostale američke civile i pokupiti svoje stvari iz Bolivije. Stvari se naravno zakompliciraju, pa će cijeli taj proces biti mnogo kompliciraniji.

Ubisoft je pripremio kampanju od 15 misija, četiri glavna tipa novih protivnika, šest novih oružja i nove aktivnosti koje donose posebne nagrade. Za kraj je razvojni tim podesio Advanced i Expert težine kako bi oni željni izazova imali još teži zadatak.

Vlasnici Season Passa dobit će pristup ekspanziji tjedan dana ranije od onih koji je žele kupiti zasebno – ako imate samo osnovnu igru, ali ovaj sadržaj vas zanima moći ćete ga kupiti 6. lipnja. Sve detalje koje je Ubisoft objavio možete proučiti ovdje.

ghost recon wildlands navi sadržaj

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *