Riot je ovoga tjedna objavio kraći strip koji nas upoznaje s novim championom –  Camille, Severed Ties. Nakon Iverna, Kleda, Taliyah, Aureliona Sola i Jhina, Camille je šesti i posljednji novi champion planiran za 2016. godinu.  U sljedećem patchu nas također očekuje povratak legendarne zimske mape na Summoners Riftu. Danas je izašo SoloQ. Ovo su samo neke od brojnih novosti koje nas očekuju u prosincu/siječnju, zajedno sa službenim otvorenjem sedme ”sezone” u League of Legends.


Camille neodoljivo podsjeća na Ireliu, a Baron Nashor nosi božićnu kapu

Spekulacije o tome kakav će champion Camille biti su trajale svega tri dana, Riot je upravo objavio potpuni reveal Camille. Po svemu sudeći duelist toplaner koji ima sličnosti s Ireliom i Fiorom. Potpuni pregled svih abilityja novog championa pogledajte na sljedećem linku.

Što se tiče zimske mape, ona je zadnji puta bila u LoL-u prije tri  godine, a nova mapa će biti prva takve vrste na ažuriranom Summoners Riftu. Svake adventske sezone se nešto o tome počne šuškati, ali ove godine je ona zapravo tu. Za igru koja se uglavnom igra na jednoj jedinoj mapi je ovo uglavnom beznačajna, ali vizualno osvježavajuća i dobrodošla vijest.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *