Novi mjesec, novi update za Unreal Tournament 4 Pre-Alpha. Ovaj put se ekipa fokusirala više na razne sitnice, poput stabilnosti igre na različitim sustavima, spajanje na servere, te neke od bugova koje su mučile AI botova. Ovo je prvi update u ovom mjesecu, a s obzirom na prijašnje datume vjerujemo da još jedan dolazi krajem mjeseca – detalji u nastavku!


Težina offline igranja je uravnotežena, a igra izgleda sve bolje i bolje

Određeni broj korisnika na UT-ovom forumu žalio se kako su offline igre, odnosno posebni izazovi kreirani za skupljanje bodova, dosta teški. S ovime smo se i mi složili jer je AI određenih botova, pogotovo u CTF-u, dosta usmjeren na Sniper Rifle i spamanje head shotova, što dodatno komplicira igru jer botovi s vaše strane su, eto, tuljani.

Dakle, patchan AI botova s jedne strane, s druge strane imamo refreshane mape za CTF, s posebnim naglaskom na popularni Face, kao i jednu novu mapu za CTF, CTF-QUICK, te jednu novu mapu za Deathmatch, DM-RGB. Kod potonje je fokus na trčanju po zidovima, što je dosta dobro osvježenje s obzirom da ostale mape i nisu toliko prilagođene.

Ovaj update ima kojih 2,2 GB, a možete ga skinuti direktno iz Epicovog Launchera. Ukoliko isti još uvijek nemate, nabavite ga ovdje: https://www.unrealtournament.com/download

Iako dobro ispolirana, službeni izlazak je još daleko

Novi Unreal Tournament se već sada pokazao kao dobar potez ekipe, dosta truda je uloženo i igra izgleda odlično, kao i sami gameplay. Problem je taj što se još ima hrpa sitnica za popravit, a feedback igrača je bitan. Stoga, ukoliko želite pomoć ekipi, svakako se pridružite u Pre-Alpha fazi i podijelite koji koristan komentar na njihovom forumu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *