Ako vas je iznenadio remake The Mummy filma s Tom Cruiseom u glavnoj ulozi, bit ćete još više u čudu kad čujete da je taj film samo prvi u nizu nesvakidašnjih filmova koje Universal Studios planira dovesti u kina. Fanovi klasičnih monster filmova će napokon doći na svoje, jer Universal Pictures Monster Movie Universe namjerava oživiti gotovo svako popularno čudovište s malih i velikih ekrana.


Početak nečeg odličnog i prilično zastrašujućeg

Universal je nedavno rebrandao svijet u svojim čudovišnim filmovima, nazvavši ga Dark Universe iliti mračni svemir. Iz imena je očito da Universal planira pokazati svijet koji je prilično neugodniji od našeg te vrvi zlim silama koje se odlično prenose u film.

Zasad znamo da studio planira oživiti Frankensteinovo čudovište, najvjerojatnije s Javier Bardemom u glavnoj ulozi. Ikonični monstrum bi mogao biti malo usamljen bez svoje nevjeste, pa se tako planira i Bride of Frankenstein film za 2019., uz još nepoznatu glumicu za ljepšu verziju Frankensteina.

Tom Cruise u ulozi riskirajućeg avanturista Nick Mortona vam je poznat, no što je s Russell Croweom kao Dr. Henry Jekyll? Jekyll i Hyde je iznimno popularan uradak koji nikad nije imao dostojan portret na velikom platnu, a Crowe – nedavno najavljen u toj ulozi – bi mu to definitivno mogao pružiti zahvaljujući svojim glumačkim mogućnostima.

Da stvari budu još bolje, tu je i Johnny Depp u ulozi nevidljivog čovjeka za Invisible Man reboot, a kad na listu dodamo poznate redatelje koje Universal okuplja za lansiranje ovog serijala, sljedećih par godina bi trebalo biti puno kvalitetno napravljenih čudovišta.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *