Posljednja avantura Nathana Drakea, Uncharted 4, izašla je prije nešto manje od dva tjedna, oduševila kritičare i igrače podjednako, pa je stoga došlo vrijeme da Sony podijeli detaljnije informacije o prodajnim rezultatima za ovu akcijsku igru koja je ekskluzivna za PlayStation 4.


Uncharted 4 je najbrže prodavana ekskluziva na PlayStationu 4

Uncharted 4: A Thief’s End u prvih tjedan dana na igraćem tržištu prodao se u 2,7 milijuna primjeraka. Sony je napomenuo kako se to odnosi na fizičke kopije igara, kao i na one digitalne. Bez obzira na to, ovim rezultatima je Uncharted 4 postao najbrže prodavana igra među naslovima kao što su Killzone: Shadow Fall, The Order, Bloodborne, Ratchet & Clank, DriveClub i Infamous: Second Son.

Četvrti nastavak Uncharteda je ujedno i posljednji – barem je tako rekao razvojni tim Naughty Dog. U planu imaju izdati još sadržaja za njega, ali glavna priča Nathana Drakea je gotova. Mnogi su zadovoljni posljednjim poglavljem dražesnog lopova, a prema reputaciji Naughty Doga i pričama koje oni pričaju svi njihovi fanovi mogu se veseliti budućim projektima koji je navodno nekakav nastavak na The Last of Us.

uncharted 4 a

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *