Naughty Dog nam jasno dao do znanja kako je Uncharted 4 posljednja igra u kojemu ćemo vidjeti njihovog glavnog junaka Drakea. Naravno, nisu nam htjeli otkriti kako će to Drake završiti svoju avanturu, no sigurni smo da neće nedostajati ni malo onog avanturističkog duha kakvog igri i dolikuje. Mnogi su fanovi skeptični i ne žele se pomirit sa smjenom likova.


Developeri sigurno neće samo dići ruke od tako uspješnog serijala

Zadnje dvije godine Naughty Dog je ostvario ogroman uspjeh s Last of us franšizom, gdje se u trenutnoj fazi njihov direktor, Neil Druckmann, želi u potpunosti posvetiti spomenutom nastavku – što baš i ne ide u korist fanovima Uncharteda. No, ono što je sigurno je to da se developeri neće u potpunosti maknuti od ovako uspješnog serijala.

Dio fanova je također uvjeren kako ovakve vijesti izlaze van čisto promocije radi te da ne drže nikakvu kredibilnost, isključivo zbog PR efekta, što donekle drži vodu jer igra izlazi uskoro – točnije, 18. ožujka 2016. godine. Tako da vjerujemo da će hrpa fanova rezervirati svoju kopiju igre čisto zato jer se radi o zadnjoj avanturi našeg Drakea.

Nas osobno jedino brine na koji način će se Naughty Dog riješiti glavnog lika, sladunjavom penzijom s Elenom u prvom planu ili tragičnim sprovodom – kako god bilo, detalje ćemo saznati u prvom kvartalu sljedeće godine.

 

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *