Robert i misteriozni lopov imena Laura zajedno su krenuli na avanturu prije gotovo tri godine na računalima i mobilnim uređajima. Robert je glavni protagonist ove lijepe point and click avanture, a njegov zadatak je saznati zašto je nestao vjetar i time spasiti svoj svijet. Igra je dobila dosta dobre ocjene, a uskoro će ju moći zaigrati i igrači na svojim PlayStationima 4 i Xboxima One.


The Inner World prilagođen je konzolama nove generacije

Budući da je Inner World već po izlasku izgledao odličnu i šarmantnu rukom crtanu grafiku to što su od njegovog izlaska prošle tri godine nema puno utjecaja na kvalitetu. Razlika između PC verzije i ovih koji stižu za Xbox One i PlayStation 4 jesu prilagođene kontrole za gamepade te prebacivanje igre u Unity engine.

Druge stvari kojima se razvojni tim Studio Fizbin ponosi jesu urnebesni dijalozi, nekolicina zahtjevnih zagonetki, sustav savjeta koji će vam pomoći ako negdje zaglavite, pet spektakularnih poglavlja, priča sa velikim brojem zapleta i još par drugih stvari.

The Inner World za konzole nema konkretan datum izlaska, ali je izdavač Headup Games rekao kako stiže tijekom ove godine. Ispod teksta možete vidjeti kako igra izgleda u pokretu, na službenim stranicama pročitati više detalja, a ako želite neku drugu verziju možete otići na Steam, Humble Bundle i GOG za PC, App Store za iOS ili Google Play za Android.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *