Već se zbijaju šale na Ubisoftovu nemogućnost održavanja tajnosti oko sljedećeg AC naslova, te je nedavno izašao još jedan Assassin’s Creed leak koji otkriva kad će igra izaći. Radi li ovo Ubisoft namjerno ili je popularnost AC serijala jednostavno prevelika za održavanje tajni? Nećemo se toga doticati u ovoj vijesti, već ćemo samo preći preko onoga što znamo i što možemo očekivati.


Čini se da ipak idemo u Egipat, a istraživat ćemo nastanak ubojitog bratstva

Što nam je zasad poznato o igri koja još nije službeno najavljena? Različiti izvori navode kako će se novi Assassin’s Creed u nizu zvati Assassin’s Creed: Origins te kako će obilježiti početke bratstva ubojica. Također se pretpostavlja da će se igra odvijati u Egiptu, što je, čini se, potvrdio dodatni leak dizajna glavnog lika. Iako je vaša prva misao kad to pročitate možda “Zar ćemo se penjati po piramidama?”, faraonski Egipat zapravo ima i više nego dovoljno struktura koje podržavaju klasične Assassin’s Creed kretnje.

Najnoviji leak najavljuje Assassin’s Creed: Origins datum izlaska – ako je vjerovati nepotvrđenim izvorima, igra će izaći 27. listopada. Leak također navodi kako će igra biti distribuirana u četiri različite verzije, svaka s nešto više dodatnog sadržaja, a misija zvana Secrets of the First Pyramids sugerira da će fanovi Egipta iz doba piramida doći na svoje.

Iako trenutno nema službene potvrde za ništa od ovog, točnost sličnih leakova u povijesti video igara nam govori da je sve navedeno vjerojatno istina. Više informacija ćemo saznati na Ubisoftovoj pressici prije E3 2017, koja je najavljena za 12ti ovog mjeseca i na kojoj većina očekuje potvrdu novog Assassin’s Creeda.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *