Ako ste vlasnik jedne od novijih konzola i još niste imali priliku isprobati Watch Dogs 2, sad je vrijeme za to – Ubisoft je na svom blogu objavio kako će free trial nastavka popularne avanture postati dostupan igračima na obje konzole te da će imati 3 sata da istraže sve što igra nudi.


Atraktivna trial verzija iz koje su PC gameri izostavljeni

Za one koji nisu upoznati, Watch Dogs 2 vas, poput prethodnika, stavlja u ulogu vještog hakera čija je misija srušiti napredni nadzorni sistem San Francisca koji zadire u privatnost i slobodu građana. Obje igre su ponešto slične novijim Grand Theft Auto naslovima u tome što se igraju u trećem licu, imaju detaljno razrađeni open world te daju igračima mogućnost izbora na svakom koraku.

Besplatni trial dati će vam potpunu kontrolu nad protagonistom Marcusom Hollowayem na 3 sata kako biste mogli uživati u svim single player i multiplayer dijelovima igre baš kao da ste ju kupili. Kupnja DLCova će vam također biti na raspolaganju iako ćete im nakon 3 sata, kao i ostatku igre, moći pristupiti jedino ako imate punu inačicu.

Neovisno o platformi, Ubisoft navodi da će vam za trial trebati između 25 i 28 GB slobodnog prostora na disku. PS4 verzija je dostupna od danas, dok će Xbox One verzija biti dostupna od 24. siječnja. Iako moramo pohvaliti izdavanje trial verzije koja ne ograničava niti jedan dio igraćeg iskustva, zanima nas što se dogodilo sa PC verzijom te zašto PC gameri, unatoč tome što je igra dostupna na Windows platformi, neće moći isprobati razvikani naslov.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *