Ubisoft je iz vedra neba izdao novu igru smještenu u svijet Might & Magica koji su nazvali Showdown. Smjestili su je u “taktička PvP borbena arena” kategoriju u kojoj upravljate timom podesivih minijaturnih heroja i stvorenja kako bi nadmudrili i pobijedili svojeg protivnika. To radite kombiniranjem raznih strategija i borbom u realnom vremenu, a osim toga imate pristup zasebnoj “igri” u kojoj podešavate izgled figurica prema vlastitom ukusu.


Might & Magic Showdown najprije u Early Accessu

Budući da se radi o multiplayer iskustvu i činjenici da je igra nenajavljeno izašla, nije neobično da se razvojni tim odlučio za izdavanje igre u Early Access obliku. Zasad je Might & Magic Showdown dostupan samo na Steamu gdje se prodaje po cijeni od 19,99 eura. Zaseban program za uređivanje figurica kojeg smo spomenuli moguće je preuzeti besplatno ako ste umjetnički nastrojeni.

Trenutna verzija igre sastoji se od kampanje za jednog igrača koja ima 30 misija kroz koje će igrači naučiti njene mehanike, 20 različitih figurica za prikupljanje i stvaranje različitih timova te mogućnost igranja multiplayera putem PvP moda. Solidan presjek igre, kaže razvojni tim, za one koji žele vidjeti o čemu se radi i svojim povratnim informacijama doprinijeti razvoju.

Ubisoft kaže kako će Might & Magic Showdown u Early Accessu biti barem dva mjeseca kako bi balansirali i polirali čitavo iskustvo, a nakon toga će razmišljati o dodavanju novog sadržaja i ostalim stvarima. Ako želite vidjeti o čemu se radi, pogledajte video ispod teksta, posjetite stranice na Steamu ili pak službene objavu na Ubisoftovom blogu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *