Ove godine Ubisoft slavi 30 godina postojanja, a kako ne bi samo oni slavili odlučili su igračima od sajma E3 do kraja godine svakog mjeseca dijeliti po jednu besplatnu igru iz njihovog kataloga. Prva je bio odlična akcijska igra i 3D platformer Prince of Persia: Sands of Time, zatim su mjesec dana besplatno dijelili prvu igru u akcijsko-šuljalačko-špijunskom serijalu Splinter Cell, a sada je na red došlo nešto malo veselije i šarenije, 2D platformer Rayman Origins.


Rayman Origins besplatan putem Uplayja

Jedinu negativnu stvar koju kod ove ponude možemo izvući je da vam za besplatno preuzimanje treba korisnički račun za Uplay – Ubisoftovu digitalnu trgovinu za prodaju igara i platformu koja je, kao EA-jev Origin, konkurent Steamu. Mnogi igrači ga ne vole, ali poklonjenom konju se ne gleda u zube, reklo bi se.

Prva igra u ovom dugovječnom serijalu izašla je davne 1995. godine, a Rayman Origins je četvrta glavna igra koja se pojavila 2011. godine na svim aktualnim platformama i oduševila igrače. Sada se možete zaputiti ovdje, napraviti korisnički račun ako ga nemate i ugrabiti je besplatno.

Ponuda vrijedi do sredine rujna, tako da imate vremena za razmisliti želite li Uplay na svojem računalu uz Rayman Origins. Nakon toga će se ponuda promijeniti, a do kraja godine će Ubisoft besplatno podijeliti još četiri igre. Kada saznamo koja je javit ćemo vam, a do tada uživajte u skakanju u ovom šarenom svijetu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *