Još malo i stigao nam je kraj godine. Kao što su obećali, ekipa iz Ubisofta dijeli još jednu besplatnu igru u sklopu Ubi30 programa koji je započeo nakon ovogodišnjeg sajma E3. Ona je Assassin’s Creed 3, a igrači su bili toliko zainteresirani da su im srušili servere.


Besplatno dodajte Assassin’s Creed 3 u svoju Uplay kolekciju

Kao i za sve ostale igre u ovoj promociji, za preuzimanje ovog poglavlja u serijalu koji prati red Assassina morate imati korisnički račun na Ubisoftovom servisu. Ako ga još nemate, možete ga besplatno napraviti ovdje, pa zatim možete preuzeti svoju digitalnu kopiju ove igre na Ubi30 stranicama.

Assassin’s Creed 3 promijenio je glavnog lika i eru u kojoj se radnja odvija – umjesto mnogima dragog Ezia Audidorea igra se preselila u Sjevernu Ameriku za vrijeme revolucije krajem 18. stoljeća i dala vam mogućnost upravljanja mladim Indijancem koji se bori sa slobodu svojih ljudi. Igra je izašla prije četiri godine i dobila je sasvim solidne ocjene, pa nema razloga da ne zaigrate nešto što bi vas moglo zabaviti jer ne morate platiti ništa.

Ovom igrom završava proslava 30. godišnjice postojanja Ubisofta, a u proteklih pola godine su besplatno podijelili sasvim solidne igre. Za preuzimanje Assassin’s Creeda 3 imate do kraja ovog mjeseca, a trenutno se na Uplayu održava i rasprodaja Assassin’s Creed naslova ako ste zainteresirani za ostatak.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *