Telltale Games i Marvel su prije četiri mjeseca najavili suradnju na novoj igri kojoj je puno ime Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series. Kako se radi o kombinaciji mnogima zanimljivog Marvelovog znanstveno-fantastičnog svijeta i jednom od najpoznatijih tvoraca avanturama s uzbudljivim pričama, igrači su bili poprilično nabrijani. Prva epizoda je sada izašla, a što igrači i kritičari imaju za reći pročitajte u nastavku.


Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series podijelio je kritičare

Budući da Telltale izdaje epizodične igre, nekad ih je problematično recenzirati. Tome unatoč, novinari i recenzenti moraju odraditi svoj posao i u tom obliku igri dati presudu. Zasad Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series ima prosječnu ocjenu 69/100, a igru je ocijenilo 26 kritičara. Raspon ocjena je od (za igre) niskih 5/10 do 9/10 – neki su bili poprilično razočarani prvom epizodom i rekli kako je dosadna, dok su drugi bili zadovoljni i rekli kako se radi o dobrom uvodu u prvu sezonu koja će imati pet epizoda.

Igrači koji su na Steamu odlučili zaigrati igru zadovoljniji su viđenim, pa je tako od 83 recenzije u vrijeme pisanja njih 86 posto pozitivnih. Ako niste upoznati s načinom funkcioniranja Telltaleovih igara, možete očekivati zanimljive priče s humorom kojima ponekad treba da uzmu maha zbog čega svi ne daju presudu igri dok ne prođu kroz svih pet epizoda. Zasad je izašla samo prva, a u prosjeku im treba između mjesec dana ili dva mjeseca za izdavanje sljedeće epizode.

Ako želite odmah uskočiti u Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series to možete napraviti na PC-u, PlayStationu 4 i Xboxu One po cijeni od 22,99 eura za cijelu sezonu, a idućeg će tjedna izaći verzije za Android i iOS. Ispod teksta možete pogledati najavni trailer, a ako vam prije kupovine treba više detalja zaputite se na službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *