Trkaća igra Forza Horizon 3 nalazi se na tržištu tek par dana, a razvojni tim Playground Games i izdavač Microsoft Studios već razmišljaju o dodatnom sadržaju. Do kraja godine im je u planu izdati prvu veliku ekspanziju, dok će druga vjerojatno stići početkom sljedeće godine. Ovo je odlična vijest, budući da je Playground prema procjeni kritičara napravio najbolju trkaću igru ove godine. Ipak, postoji problem – Microsoft je odlučio da ova dva dodatna nisu uključena u Ultimate verziju koja se prodaje po cijeni od 100 američkih dolara.


Ekspanzije za Forzu Horizon 3 prodavat će se zasebno

Microsoft je već sada odlučio u prodaju staviti Expansion Pass kojeg prodaje po cijeni od 35 američkih dolara. Za one koji su kupili Ultimate Edition verziju igre ekspanzije nažalost nisu uključene u cijenu, ali ih do kraja godine mogu kupiti za deset dolara manje. U svakom slučaju, ne baš najbolji Microsoftov potez.

Playground se o detaljima ekspanzija nije još uvijek izjasnio, pa će igrači morati biti strpljivi i vidjeti što razvojni tim ima u planu kada se odluče na službenu objavu. U prethodnim nastavcima, Forzi Horizon 1 i 2, dodaci su bili koncipirani oko nekih aktivnosti ili lokacija poput otoka i relija.

Forza Horizon 3 je igrače odvela u Australiju u kojoj moraju proširiti ljubav za jurnjavom, a prosječna ocjena koja trenutno krasi ovu trkaću igru je 90/100. Ako se želite pridružiti virtualnom utrkivanju to možete napraviti na PC-u ako imate Windows 10 i Xboxu One, a igru možete kupiti samo u Microsoftovoj trgovini u tri različite verzije – Standard, Deluxe i Ultimate.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *