Datum izlaska Avengers: Infinity War prvog dijela još je daleko u 2018. godini, ali redateljski Russo duo već upozorava obožavatelje na velike emocionalne pripreme u Marvel izdanju. Nakon Ultrona 2015. godine, Avengersi se ovaj put team up-aju s Guardiansima u borbi protiv Thanosa koji pokušava skupiti Infinity Stones kako bi imao kontrolu nad, slobodno možemo reći – svime. Međutim, osim akcije i kvalitetnog superhero fighta, očekuje nas i pokoji emocionalni udar.


Novi Avengers: Infinity War trailer prikazan na Comic-Conu

Među mnogim novim trailerima, San Diego Comic-Con i ovaj je uvrstio u svoju ovogodišnju lepezu. Producent Kevin Ferige izjavio je kako je ovaj nastavak po mnogo čemu poseban te da je osnovni cilj u prenošenju doživljaja Avengers: Infinity War filma prikazati dobru zabavu, osjećajnost i humor u jednom. Uvjereni smo da su u tome i uspjeli jer su, između ostalog, najavljene i moguće smrti nekih likova. Trailer još nije objavljen za javnost, iako su neki posjetitelji Comic-Cona objavili snimke tijekom prikazivanja, no svaka snimka je vrlo brzo uklonjena s Interneta. Nadamo se kako je i sam uradak u rangu tajnovitosti poput njegovog skrivanja te da nećemo odmah vidjeti i pola filmske radnje.

Prašinu su podigli i Scarlett Johansson koju gledamo u ulozi Natashe Romanoff, odnosno The Black Widow te Robert Downey Jr. koji je već postao sinonim za Tonyja Starka i Iron Mana. Johansson je izrazila svoju duboku potresenost nakon završetka snimanja filma zbog određenih scena s Markom Ruffalom u ulozi Hulka i Brucea Bannera (u opuštenijem izdanju) te ih povezala sa sličnim situacijama koje se trenutno odvijaju u njenom privatnom životu. S druge strane, Downey Jr. je najavio skorašnje umirovljenje svog žutocrvenog odjela prije nego pretjera u Stark izdanju i slavu pretvori u sramoćenje. Ipak, nadamo se kako kraj Infinity Wara neće biti i konačan kraj karizmatičnog Iron Mana.

Koliko  će nam braća Russo udariti po osjećajima tek moramo vidjeti, ali ne sumnjamo kako će scene borbe protiv nestašnog Thanosa biti jednako uzbudljive. Do tada, vrijeme do 4. svibnja 2018. možemo kratiti ovim i, vrlo vjerojatno, još kojim Avengers: Infinity War trailerom.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *