Proteklih mjesec dana je bome brzo proletjelo, pa smo tako već došli do najave nove igre koju će Ubisoft besplatno dijeliti putem akcije Ubi30 s kojom ovaj veliki izdavač slavi trideset godina postojanja. Već smo pisali o platformeru Rayman Origins, a nakon njega stiže trkaća igra The Crew.


Postanite članom trkaće bande uz The Crew

Sve igre koje je Ubisoft do sada podijelio bile su, za pojmove igraće industrije, stare. The Crew je izašao prije dvije godine, ali francuski velikan kaže kako je on veoma bitan dio njihove povijesti jer je bio prvi, u potpunosti povezan otvoreni svijet kojeg su ikad stvorili.

“Kroz The Crew, Ubisoft je predložio način za redefiniranje trkaćih igara tako da je ponudio značajke koje se tradicionalno nalaze u MMO igrama i pucačinama. Ovo je također prva igra koju je Ubisoft razvio za koju neprekidno daje podršku zajednici, kao i redovite nadogradnje sadržajem. Nakon što je izašla 2014. godine, preko devet milijuna igrača ju je otvoreno dočekalo i pretvorilo u svoje igralište”, kaže službeni blog.

Igra će dobiti svoje prvo veliko proširenje Calling All Units u studenome, pa ova promocija služi kao dobra priprema za njega. Smjena igara dogodit će se 14. rujna, a do tada još uvijek imate mogućnost zgrabiti Rayman Origins besplatno putem Ubisoft Cluba.

the crew besplatno

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *