Fallout 4 je zadnja igra Fallout serijala, post-apokaliptičnog RPG-a, koji je jedan od “onih” serijala u gamingu. Oni koji vole serijal, od njega ne odustaju, oni koji ipak naginju na neku drugu vrstu igara znaju o njemu, ali nitko ne pokušava osporiti njegovu kvalitetu. Baš kako je najavila i prije službenog izlaska same igre, Bethesda je najavila Fallout 4 DLC za početak 2016. godine. Sav DLC biti će dostupni ponosnim vlasnicima “Season Passa”. Ukoliko već niste među njima, sada je pravo vrijeme da se pridružite, a u nastavku teksta donosimo vam sve što trebate znati o novim Fallout 4 ekspanzijama i kako do njih doći.


Ekspanzije možete preuzeti direktno ili putem Season Passa

Bethesda će svim fanovima svoje uspješnice dati mogućnost nadogradnje igre s čak tri ekspanzije, koje će postepeno izlaziti kroz nekoliko mjeseci. Svima onima koji su sigurni da će kupiti sve tri ekspanzije Bethesda je omogućila “Season Pass” s kojim za fiksnu cijenu možete dobiti sav nadolazeći DLC i Creation Kit, modding alat za Fallout 4.

Season Pass trenutno košta 29,99€ i tako će ostati do početka ožujka. Razlika između “Season Passa” i svake ekspanzije zasebno je 10,00€ tako da se stvarno isplati, ali neće bankrotirati ni oni kojima više paše obročno plaćanje pa će svaku ekspanziju kupiti kada izađe.

Nama jedan od zanimljivijih je definitivno Wasteland Workshop po cijeni od 4,99€. S Wasteland Workshopom dizajnirate i postavljate kaveze kako biste ulovili živa stvorenja – od raidera pa sve do samog Deathclawa. Pripitomite ih ili ih šaljite u borbu, čak i protiv ljudi u svom naseljenju. Wasteland workshop također sadrži različite nove opcije dizajna za vaše naseljenje kao recimo nixie tube osvjetljenje, letter kits, taksidermiju i sl.

Od ostalih ekspanzija tu je Automatron po cijeni od 9,99€ te Far Harbor, koji je ujedno i najskuplji, s cijenom od 24,99€, a uključuje  slučaj iz Valentine’s Detective Agencya, koji vas navodi na potragu za mladom ženom i tajnom kolonijom Syntha.


Bethesda je također ponovila svoju namjeru da nastavi izdavati besplatni update igre, koji sadrži optimizaciju za gameplay i questove te kompletnu izmjenu Survival moda kojom će skroz promijeniti način igranja. Igrači koji žele ranije isprobati DLC se mogu prijaviti za closed betu na Bethesdinoj stranici.

Objavio Luka "level" Marušić

eSports enthusiast

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *