Just Cause 3 je od prvog dana prosinca prošle godine kada je izašao za PC, Xbox One i PS4 dobio dva velika DLC-a. Prvi je eksplozivnog protagonista Rica odveo u zamak u oblacima, drugi ga je poslao u bazu gdje je ludi znanstvenik sagradio razne mehanizirane robote, a treći i posljednji u sklopu Air, Land & Sea Expansion Passa će ga smjestiti na brod i odvesti na morske avanture.


Bavarium Sea Heist je posljednji veliki DLC za Just Cause 3

Kao što ste iz naslova mogli vjerojatno zaključiti, Rico će se u ovom DLC-u zaputiti u pljačku i to će obaviti morskim putem. Uz novi DLC naravno stiže i nova igračka, a ovog puta je to “raketni brod” s kojim ćete upasti u misterioznu istraživačku bazu Stingray. U nju su negativci Eden Corporation navodno sakrili najrjeđe i najmoćnije oružje koje su ikad stvorili.

Od onoga što ćete moći raditi u DLC-u, Avalanche Studios je pripremio nove lokacije, misije, izazove, spomenuto vozilo i oružje. Bavarium Sea Heist bit će dostupan od danas za sve one koji su kupili Air, Land & Sea Expansion Pass, a oni koji ga žele kupiti zasebno morat će pričekati sljedeći tjedan, točnije 18. kolovoz i izdvojiti 6,99 eura.

Square Enix je kao proslavu ove najave odlučio izdati prikladni trailer koji prikazuje kakve će eksplozije ovog puta Rico stvarati, a ako želite saznati nešto više o ovoj akcijskoj igri otvorenog svijeta posjetite službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *