Nakon nekoliko tjedana promišljanja, kako vam pružiti platformu na kojoj bi ste se povezali s drugim igračima, pronašli tim ili srodnu dušu za Quick play, ali i družili se s drugim Overwatch igračima iz regije, pronašli smo rješenje. Overwatch Adria je dobila svoj službeni Discord kanal! Odluka je pala na Discord iz nekoliko razloga, ako se još niste s njim služili sigurni smo da će vam se svidjeti! Tako ćete na Overwatch Adria Discord kanalu osim razgovora s drugim igračima moći pratiti i sve vijesit vezane uz Overwatch, raspravljati se, pisati i što god vam padne napamet dok je u granicama uljudnog ponašanja!

overwatch

Discord funkcionira kao spoj TeamSpeaka i Slacka, potpuno je besplatan, dostupan za sve platforme i verzija za Windows ima svega 50MB, ali možete ga koristiti i preko internet preglednika! Sve što je potrebno je, ako želite aplikaciju, preuzeti Discord ovdje, registrirati se i kliknuti na link: https://discord.gg/013fkQ4wjQv5wLysl

Sve prijedloge, želje i kritike slobodno pošaljite na luka@gamer.hr ili levelzjee#2285, a mi ćemo se pobrinuti da Overwatch Adria Discord kanal bude svakim danom sve bolji i aktivniji!

Objavio Luka "level" Marušić

eSports enthusiast

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *