Dota 2 je jedna od najvećih eSport zajednica na svijetu, čemu smo mogli svjedočiti i na nedavno završenom Manilla Majoru. Međutim, što se domaće scene tiče, još smo daleko od onoga gdje želimo biti. Kako bi dva puta mjesečno okupili ekipu i dobro se zabavili, ekipa iz CroHQ za vas organizira Dota 2 Vikend kupove. Upravo to će se odigrati i ove nedjelje (19.06.), a mi vas pozivamo da se odazovete u što većem broju. Kako bi turniri mogli rasti, nagradni fondovi biti bogatiji, moramo znati da ima zainteresiranih igrača. Steam kaže da vas masa igra Dotu 2, ali turniri ne slijede taj podatak, zato prijavite se, dobro se zabavite i možda nešto osvojite!dota adria


Dota 2 Vikend kup 6 u organizaciji CroHQ

U cjelosti vam prenosimo poziv gicagoa iz CroHQ-a. Vidimo se na turniru ili streamu, mi ćemo svakako doći.

Bok ljudi, ove nedjelje ponovno dolazi na red naš DOTA2 Vikend kup. Osnovne informacije o kupu naravno možete naći na dota.crohq.org stranici ili na našem kalendaru, a ovog puta imamo i jednu novost vezanu za nagrade.  U cilju povećanja broja prijava odlučili smo i povećati broj CroHQ bodova koja ćemo podijeliti kao nagrade. Za početnih 4 prijavljena tima nagrade će biti 10 000 CroHQ bodova a za svakih dodatnih 2 prijavljena tima CroHQ stavlja 1000 bodova u nagradni fond a ovisno o njemu će se formirati i završne nagrade.

dota 2 Početni prize pool:
1. mjesto 4000 CroHQ bodova
2. mjesto 3000 CroHQ bodova
3. mjesto 2000 CroHQ bodova
4. mjesto 1000 CroHQ bodova

Kao što možete primjetiti, prvo mjesto nosi početno nešto manje CroHQ bodova a ovog puta smo odlučili nagraditi i četvrto plasirani tim te se nadamo da će se ovog puta meč za treće mjesto i odigrati.
Uz turnirske nagrade ovog puta ćemo dati i 1 item iznenađenja za MVPa turnira kojeg će nam odabrati komentatori a gledatelji će i ovog puta moći osvojiti neki od itema koje smo pripremili za podijeliti tokom streama.

Podsjećam sve timove da je finale BO3 i da se nagrade (CroHQ bodovi) preuzimaju poslije turnira kada će dobiti kod za CroHQ bodove koji upišu na stranici za preuzimanje nagrada.  Kapetani timova moraju dodati organizatora na steam (gicago) te će Vam on tada poslati kod koji ste kao kapetan tima dužni proslijediti svojim suigračima.

Toliko od nas zasada te se vidimo idućom prilikom kada ćemo objaviti još nekoliko informacija o turniru poput tipa lobbya koji treba kreirati, pravo na korištenje našeg teamspeaka, komunikacija sa administracijom turnira i slično… Skupite igrače, prijavite se na turnir i pokušajmo povećati CroHQ prize pool s više timova, a time i zanimljivijim turnirom ?  Uz to nemojte se sramiti predložiti neki item za naš DOTA2 dio trgovine kako bi igrači imali veći izbor za zamijenu svojih CroHQ bodova.

Objavio Luka "level" Marušić

eSports enthusiast

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *