Najnoviji in-game Total War: Warhammer trailer pokazuje nastavak borbe patuljaka protiv hordi Goblina i Orkova. Iako igru jedva čekamo zaigrati samo zbog toga što se radi o novom Warhammeru, jedan od dodatnih razloga su i podzemne bitke. Naime, prvi put u povijest Total War serijala borbe će se širiti i duboko u podzemlje, prema službenoj izjavi razvojnog studija. Inače, zvijezda novog trailera je High King Thorgrim Grudgebearer koji dane provodi zapisujući sve koji su mu se ikad zamjerili, a lista se, pretpostavljamo, uglavnom sastoji od orkova.

Total War: Warhammer će biti TBS (Turn-Based-Strategy) igra, prva u trilogiji. Razlika u odnosu na prethodne Total War igre je očito u tematici, budući da se Total War primarno temeljio na realnim povijesnim scenarijima. Sudeći po viđenom, Warhammer će biti utopljen u fantastični svijet orkova, dwarfova i svih ostalih rasa kakve smo viđali u Warcraft ili Warhammer serijalima. Očekivano, svaka od rasa sadržavat će specifične klase ratnika i mobilnih jedinica te je ključno dobro ih izbalansirati kako bi bitke imale gotovo matematičku preciznost u pogledu zaključnog ishoda.

Očekuje nas velika igra, kao i najavljena trilogija te s nestrpljenjem čekamo prvi kvartal 2016., za kad je najavljen službeni datum izlaska.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *