Kombinacija dvaju popularnih serijala prema kritičarima je bila pun pogodak nekoliko dana prije nego što se pojavila na tržištu. Nakon toga je došao red na igrače da procijene vrijedi li zbilja igra toliko koliko recenzenti kažu, a prema prodajnim rezultatima koje je objavio izdavač Sega izgleda da je igra bila vrijedna čekanja.


Warhammer je najprodavanija igra iz serijala Total War

Total War: Warhammer izašao je 24. svibnja ekskluzivno za računala kao što su i do sada izlazile igre iz ovog popularnog strateškog serijala, a tjedan dana bilo je dovoljno da se proda više od 500 tisuća kopija. Ovime je Total War: Warhammer postao najbrže prodavana igra u tom strateškom serijalu što je zasigurno razveselilo izdavača i razvojni tim Creative Assembly.

Što se ocjena tiče, oglasilo se 34 kritičara s raznih popularnih i manje poznatih portala te zbrojem njihovih ocjena dolazimo do prosjeka od 86/100, što je veoma dobro. Igrači na Steamu malo su kritičniji – od 9,3 tisuća recenzija 75 posto ih je pozitivnih. Neki su jednostavno kao veterani serijala nezadovoljni igrom, dok se drugi bune na neke tehničke stvari.

Budući planovi za igru uključuju nekoliko ekspanzija, manjih i većih, a čim budemo znali nešto više obavijestit ćemo vas. Zasad možete posjetiti službene stranice i pogledati što to igra točno ima u sebi da je privukla toliko igrača.

Total War: Warhammer

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *