Toshiba Europe GmbH predstavlja prošireno jamstvo No Matter What, koje pruža potpunu bezbrižnost u slučaju neočekivanih ili neželjenih događanja. Jamstvo „No Matter What“ je dostupno potpuno besplatno, kupnjom prijenosnog, odvojivog ili konvertibilnog prijenosnog računala Toshiba iz cjelokupnog asortimana, te donosi sveobuhvatnu zaštitu za gotovo sve scenarije.


Usluga se sastoji od pet različitih elemenata

Uključujući i produljenje jamstva te za prvu godinu, zaštitu od nenamjernog oštećenja, krađe, gubitka podataka te licence McAfee LiveSafe, čime ovo jamstvo korisniku nudi znatno veću sigurnost za njegov novi uređaj. Jamstvo No Matter What dostupno je Toshibinim kupcima u odabranim europskim zemljama od danas do 31. ožujka 2016, a za njegovu aktivaciju potrebna je registracija unutar 14 dana od dana kupnje.

Produljenje jamstva

Prijenosna računala Toshiba poznata su po svojoj pouzdanosti, a uz jamstvo No Matter What, kupci mogu biti potpuno mirni uz saznanje da u slučaju da se njihov PC ošteti ili pokvari, ostvaruju pravo na produljeno međunarodno jamstvo u trajanju od tri godine, umjesto jednogodišnjeg ili dvogodišnjeg jamstva.

Nenamjerno oštećenje

Zaštita od slučajnog oštećenja jedan je od najvažnijih aspekata jamstva kad se uzme u obzir današnja mobilnost računala i potencijalno povećan rizik od nezgoda koje se događaju vani. Bez obzira je li korisniku računalo ispalo usred prometne gužve ili je nenamjerno prolio kavu na njega, jamstvo No Matter What pruža zamjenu ili popravak prijenosnog računala koje je bilo oštećeno nenamjerno.

Krađa

Korisnici koji prijenosna računala koriste u javnim prostorima ili na putovanjima ne bi smjeli zanemariti mogućnost krađe. U takvoj nesretnoj okolnosti krađe, Toshibini kupci koji su registrirali jamstvo No Matter What imaju pravo na besplatnu zamjenu istim ili ekvivalentnim sličnim modelom ukradenog računala.

Povratak podataka

Naša prijenosna računala često koristimo kao prostor za pohranu svih digitalnih uspomena. Tvrdi diskovi mogu biti prepuni vrijednih obiteljskih fotografija i videozapisa – ali i filmova i glazbe – pa potencijalni kvar tvrdog diska može biti katastrofa. Uz jamstvo No Matter What, Toshiba korisniku zamjenjuje neispravan disk te pruža uslugu oporavka izgubljenih podataka.

McAfee LiveSafe

Jamstvo No Matter What Guarantee ne odnosi se samo na popravak oštećenja nakon što stvari krenu po zlu. Svim korisnicima koji registriraju jamstvo, Toshiba nudi i jednogodišnju licencu McAfee LiveSafe, koji pruža dodatnu razinu sigurnosti podataka i identiteta korisnika, ali i zaštitu od malvera, špijunskog softvera, neželjenih programa i slično. McAfee LiveSafe također dolazi s ugrađenom anti-spam zaštitom i roditeljskom kontrolom, koje obiteljima pružaju još veću razinu sigurnosti.
Korisnici Toshibinih prijenosnika koji su kvalificirani za ovu promociju, od danas mogu registrirati svoje jamstvo No Matter What na web odredištu www.nomatterwhatguarantee.com.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *