Nema Spider-Mana bez Venoma – većina fanova Parkerovih avantura se slaže s tim navodom, a i Marvel je u suglasnosti. Već se neko vrijeme priča kako će Venom dobiti svoj film nakon Spider-Man Homecoming, a sad su stvari čini se osigurane, pošto je objavljeno da će Tom Hardy biti sljedeći glumac koji će uskočiti u simbiotsko odijelo.


Bane sa simbiotom? Bježite glavom bez obzira

Tom Hardy vam je najvjerojatnije poznat kao prijeteći Bane iz The Dark Knight filma, u kojem je Batmanu poprilično zagorčao život. Hardyev portret Banea je odmah postao hit te inspirirao bezbrojne dobronamjerne parodije, poput one u South Parku, te stvorio veliko tržište za Bane maske.

Hardyeva odluka da uskoči u Venomovo odijelo nakon Baneove popularnosti se možda čini čudnom, no valja imati na umu kako je Hardy poznat po širokom rangu uloga i općenitoj glumačkoj sposobnosti. Nadalje, Hardy je otkrio kako je fan Venom lika iz stripova, što bi trebalo učiniti ovu suradnju još boljom i pomoći Hardyu da utjelovi jednog od najpoznatijih Spider-Man zlikovaca.

Unatoč tome što je Hardy dobio ulogu, stvari ipak nisu sigurne. Dosta toga ovisi o performansi Homecoming filma u kinima – slab odaziv publike bi se mogao protumačiti kao manjak interesa javnosti te staviti budućnost Venom filma u upit. No, ako sve dobro prođe, snimanje za Venoma bi trebalo početi ove jeseni te stići na platna krajem 2018. Obzirom na to da je gotovo svaki Marvel film u zadnjih nekoliko godina dobro primljen, bit ćemo optimistični te nestrpljivo iščekivati Venomove nepodopštine.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *