Ubisoft je objavio podatke za otvorenu betu svoje nove uzdanice, radi se o Tom Clancy’s The Division. Ova pucačina iz trećeg lica, otvorenog PvP/PvE svijeta sa elementima RPG-a i survivala, već mjesecima plijeni pažnju. Protekli vikend ste ju i svi vi mogli zaigrati, sudeći po brojkama, vjerojatno i jeste. Iako, s internet konekcijom kakve ima solidan broj domaćih gamera skidati 26GB za svega par dana igranja nije uvijek vrijedno, ali The Division je bio.the division


Tom Clancy’s The Division već u beti počeo opravdavati očekivanja

U Ubisoftu pucaju od ponosa. The Division je postao najigranija IP beta u povijesti. Otvorenu betu zaigralo je 6,4 milijuna igrača preko sve tri platforme na kojima igra izlazi. Prijašnji vlasnik rekorda bio je Destiny s 4,6 milijuna igrača, iako igra nije izašla za PC, već samo za PS4 i Xbox One. Ubisoft je iznio još neke zanimljive podatke. Igrači su igrali u prosjeku pet sati kao sleeper agenti u otvorenom svijetu, dok su u Dark Zoneu (PvP) proveli prosječno dva sata.

Oko 50% igrača je postalo rouge (kada napadnete drugog igrača). Iz Dark Zonea uspješno je izvučeno više od 63 390 800 kontaminiranih itema.Ova igra koja kombinira mnoge elemente online igre, kao što su co-op, PvP i PvE elemnti mogla bi biti jedan od najuspješnijih naslova ove godine.

Datum izlaska je 8. ožujka i ne možemo dočekati da vidimo kako će igra proći kada bude dostupna u prodaji. Za igru se možete predbilježiti ovdje. Standardni primjerak igre koštat će vas 59,99$.

Update 24.02: Izašao i službeni gameplay trailer:

Objavio Luka "level" Marušić

eSports enthusiast

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *