Vjerojatno već znate kako će sljedeći nastavak u popularnoj Marvel franšizi biti Avengers: Infinity War, no možda vam nisu poznati neki od dosad otkrivenih detalja. Iako film još nije pretjerano blizu te bi se mogao nazvati u ranim stadijima, već se znaju neke stvari, počevši od sljedeće prijetnje pred Avengers timom.


Thanos – dosad najopakiji zlikovac u bilo kojem Marvel filmu.

Ovisno o tome koliko obraćate pažnju, možda ste već vidjeli figuru Thanosa na kraju prvog Avengers filma, no vjerojatno vam nije bio poznat. Radi se o jednom od najmoćnijih zlikovaca u Marvel stripovima, te je poznato da ga Marvel već dugo vremena želi ubaciti u filmove.

Iako Thanos nije niti blizu zao poput nekih zločestijih primjeraka, njegova potraga za moći ga činiji opasnijim od većine, tim više što su njegovi planovi često uspješni. Tako će Thanos u ovom filmu tražiti tzv. Infinity Gauntlet, objekt koji će ga učiniti gotovo svemoćnim, te je na Avengersima da ga zausave u tom naumu.

Pošto se Thanos ne zadržava predugo ni na jednom planetu, to vrlo vjerojatno znači da će Avengers tim dobar dio filma provesti u svemiru, te je praktički potvrđeno da će surađivati s još jednim popularnim timom, Guardians of the Galaxy.

I dok Thanos u stripovima okupira sivo područje te se superheroji protiv njega većinom bore kako ne bi utjecao na stvarnost, poznato je kako Marvel ne oklijeva usmjeriti filmove u novom smjeru, pa bi Infinity War mogao sadržavati još opakijeg Thanosa od verzije koja terorizira stripove.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *