Iako je EA puno više pažnje posvetio Battlefieldu 1 nego Titanfallu 2, to ne znači da je ovaj veliki izdavač zaboravio na ovu veoma hvaljenu pucačinu koja je izašla krajem listopada prošle godine. Nastavak je popravio sve ono što je igračima smetalo u originalu, a uz to je igra imala odličnu kampanju za jednog igrača. Uskoro stiže nova besplatna nadogradnja kojom će razvojni tim ubaciti novi sadržaj.


Nova nadogradnja za Titanfall 2 usmjerena je na multiplayer sadržaj

Prva stvar koju je Respawn Entertainment najavio je novi mod u kojem igrači neće izlaziti iz robotskih “pilota”. Njegovo ime je Live Fire, a igrači su podijeljeni u dva šesteročlana tima, bore se 60 sekundi i nemaju mogućnost oživljavanja. Pobjednički je onaj tim koji preživi ili uspješno čuva neutralnu zastavu kad runda završi. Onaj tim koji prvi dođe do tri runde je ukupni pobjednik.

Za ove potrebe je razvojni tim pripremio i dvije nove mape – Stacks i Meadow – koje su demonstrirali u kratkom novom traileru. Osim toga će nadogradnja dodati još jednu mapu za Coliseum mod, novu egzekuciju za pilota te nove uvodne špice za svakog Commandera frakcija u igri.

Unatoč odličnoj kampanji za jednog igrača i veoma dobrom multiplayeru, Titanfall 2 se nije baš najbolje prodavao. Dijelom zbog toga što je izašao samo tjedan dana nakon Battlefielda 1, a dijelom zato što je original razočarao mnoge. Šteta, jer se radi o veoma dobroj igri koja bi sigurno bolje prošla da je EA malo više pazio na datum izlaska. Titanfall 2 je izašao 28. listopada prošle godine za PC, Xbox One  i PlayStation 4, a ako želite saznati više o igri bacite oko na službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *