EA je izdao drugu veliku pucačinu u roku od tjedan dana, a sudeći po ocjenama kritičara Titanfall 2 je također hit vrijedan vašeg vremena i vaših novaca. Radi se o futurističkom FPS-u koji u odnosu na original sada ima i robusnu kampanju za jednog igrača, a razvojni tim Respawn Entertainment je za multiplayer aspekt igre odlučio popraviti ono što nije bilo dobro u prvoj igri – izgleda kako im je uspjelo.


Glavni odnos u Titanfallu 2 je onaj između pilota i titana

Do sada je ovu igru ocijenilo tridesetak kritičara, a prosječna ocjena koja ju krasi je impresivnih 87/100. Trenutno je to za jedan broj više od Battlefielda 1, a vidjet ćemo koliko će se u narednih nekoliko dana ta brojka promijeniti. Mnogi recenzenti su istaknuli upravo kampanju i priču kao veoma ugodno iznenađenje, dok na multiplayer nisu imali primjedbe i rekli kako je poboljšanje u odnosu na prvi Titanfall vidljivo.

Respawn je prije par dana također objavio jedan hvalevrijedan potez – Titanfall 2 neće imati Season Pass. Sve mape i sav dodatan sadržaj koji će izaći bit će besplatan i svi igrači će imati pristup, a to je u današnje vrijeme zbilja rijetkost. Da morate kupiti samo osnovnu igru bez drugih dodataka.

Izgleda kako je 2016. godina bila odlična za ljubitelje pucačina, ne samo za multiplayer već i za singleplayer. DOOM, Overwatch, Battlefield 1 i sada Titanfall 2, a vidjet ćemo kakav će biti Call of Duty Infinite Warfare. Titanfall 2 je dostupan za PC, Xbox One i PlayStation 4, a sve što vas zanima, uključujući kupovinu, možete pronaći ovdje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *