U indie svijetu je tinyBuild u posljednjih nekoliko godina postao poznato ime među izdavačima. U posljednjih godinu dana izdali su igre poput Punch Club, ClusterTruck, The Final Station i SpeedRunners, a sada su uz njih odlučili spakirati još neke na Humble Bundleu i naredna dva tjedna ih prodavati po dosta jeftinoj cijeni.


Solidan paket igara za ljubitelje indija i onih koji će to postati

Paketi igara nisu više nimalo strani i uglavnom ih možete pronaći svakog tjedna. Humble Bundle je započeo tu tradiciju, a njihov su primjer slijedili i drugi. Konkurenciji unatoč ostali su najpopularniji, a ovakvi su paketi jedan od razloga zašto.

Prve četiri igre koje se nude prodaju se po cijeni od jednog američkog dolara za Steam ključeve, a one su Divide By Sheep, Road to Ballhalla, No Time to Explain Remastered i SpeedRunners.

Za sljedećih pet igara morat ćete izdvojiti minimalno 5,86 eura, a evo njihovih imena – Party Hard, The Final Station, ClusterTruck, Guts and Glory i Punch Club.

Posljednja dva praga jesu onaj od 13,71 euro za The Final Station: The Only Traitor DLC koji je izašao nedavno, te Early Access igra Streets of Rogue, a oni koji žele mogu uz sve ove igre za 36,56 eura odraditi predbilježbu za nadolazeću zanimljivu kombinaciju horora i stealth igre Hello Neighbor.

Ova ponuda vrijedi naredna dva tjedna, a uz sve ovo možete unosom svoje mail adrese besplatno preuzeti alfa verziju igre Party Hard 2. Cijelu ponudu možete proučiti ovdje.

hello neighbor

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *